Raw gingerbread balls

Koko kulunut viikko on tullut vietettyä enemmän tai vähemmän neljän seinän sisällä punaisten, kuivien ja turvonneiden silmäluomien takia. Heti ulkoilman tiputtua nollalukeman alapuolelle alkoi mun atooppinen iho nimittäin oireilla. Tästä oon kärsiny koko elämäni ja kokemuksista oppineena olen siis pysytellyt sisätiloissa, rasvannut luomia minuutin välein ja vältellyt liikuntaa - hiki nimittäin sattuu ja paljon. Tehokuurista huolimatta iho on pysynyt aika lailla yhtä huonona, joten pakotin itseni  kaulahuivi ja pipo melkein toisissaan kiinni apteekkiin ostamaaan Avenen superkehuttua silmäympärysvoidetta.

Samalla yritin keksiä itselleni jotain muuta ajanvietettä kuin netflix, yoga ja personal statementin kirjoittaminen ja poikkesin viereiseen kauppaa ostamaan tarvikkeita terveellisiin joulupalleroihin. Googlettelin sanoja raw balls, christmass balls ja tasty balls saadakseni ideoita ja onneksi hakutulokset kuuluivat oikeeseen kategoriaan. 

INGREDIENTS

10 taatelia/dates
1-2dl raakakaakaojauhetta/raw cocoa powder
1-2dl kookosjauhetta/coconut powder
1 tbs kookosöljyä/coconut oil
1 tsp piparkakkumaustetta/gingerbread spice
1dl pilkottuja pekaanipähkinöitä/diced pecans
ripaus Himalayan suolaa/pinch Himalayan salt

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja pyörittele haluamissasi mausteissa ja jauhoissa. Itse pyrittelin kaakao- ja lakritsijauheissa ja sopi niin hyvin yhteen! Just mix everything together and roll in your favorite spices and powders and enjoy<3

CONVERSATION

2 kommenttia:

  1. Hei, tykkään sun blogista ihan tosi paljon! seurasin sitä sun aikasempaa blogia täällä ja nyt löysin tän uudestaan, ois ihanaa lukee enemmän sun postauksia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ihana kuulla!! Lupaan tsempata postaamisen kanssa nyt kun on kiireiden kanssa alkanut hellittää <3

      Delete