Summer feeling


Kuluneen viikon aikana oon ollut aivan kesäfiiliksissä. Pienen pieniä, mutta ihan parhaita juttuja on tapahtunut ja ne on muistutelleet mua kesän vapaudesta ja siihen liittyvästä onnellisuudesta. Kaikki vaan on parempaa kesällä, varsinkin Helsingissä, jossa aukeaa niin paljon enemmän mahdollisuuksia. Terassit, puistot ja kadut heräävät talvunesta ja kaikkialla alkaa taas tapahtumaan. 


Viime lauantaina lähin spontaanisti kavereiden kanssa yksille Even synttäreiden kunniaksi ja oli jotenkin niin vapauttavan ihana ilta. Juotiin viiniä, naurettiin ja syötiin samassa ravintolassa Shia LeBeoufin kanssa. Pari kertaa piti hieroa silmiä, mutta kyllä se oli se aitoa oikea Transformersin näyttelijä, joka made our day tullessaan juttelemaan meille! 


Maanantaina kävin ostamassa vihdoin Polaroid kameran, jonka parissa aattelin viettää seuraavat vapaapäivät. Menin kuitenkin sairastumaan ja jouduin perjantaiksi asti saikulle, enkä raaski käyttää filmiä verkkareiden, sohvan ja Girlbossin ikuistamiseen... Kyseistä sarjaa kattoessa, paikallaan ollessa ja pinterestiä selaillessa inspis ja innostus valokuvaukseen on noussut äärimmäisyyksiin, enkä jaksa odottaa viikonloppuun, jolloin aion olla terve ja ulkona kuvaamassa. It's gonna be lit.


Kesahesa, make us happy! PLEASE.

CONVERSATION

0 kommenttia:

Post a Comment