My future home

...tulee olemaan pienen pieni huone, johon kuuluu kämppisten kanssa jaettu keittiö. Huonekalut ja astiat ovat siellä valmiina odottamassa eli kätösiini jää suurinpiirtein vain huoneen muuttaminen kotoisan tuntuiseksi. Haasteena on tietenkin se, että kotini tulee vaihtumaan joka kesä, ja kaiken sinne ostamani tulee mahtua samaan matkalaukkuun koko loppuomaisuteni kanssa. Eli mitä vähemmällä ja kevyemmällä tavaralla saan sen aikaan, sen parempi. 

Wall art. Haluan ehdottomasti seinälleni kollaasin kaikesta mitä rakastan. Aionkin viettää kesäni valokuvaten ihania hetkiä ja ihmisiä, keräten kaunista taidetta ja pakaten mukaani kaikkea mikä helpottaa koti-ikävää. 


Bed. Toinen asia, jonka kotoisuuteen tulee olemaan helppo vaikuttaa on sänky. Lakanoiden, tyynyjen ja päiväpeiton tulee olla mahdollisimman mukavan näköisiä ja sopia yhteen. Sisustuksessa rakastan värejä (varsinkin keltaista, harmaansinistä ja vaalenpunaista) ja erilaisia kuoseja ja niitä haluan ehdottomasti myös huoneen lempipaikkaani. 

Aion myös ostaa alle vuoden kestäviä kasveja, kaikenlaista pientä krääsää, jouluvaloja ja kynttilöitä. Haluan myös kivan maton, mutta se ei varmaankaa onnistu ellen keksi jotain systeemiä sen kuljettamiseen. Radion, buddhat ja maljakot on myös aivan pakko saada mukaani, mutta nekin pitää varmaan tuoda vähitellen. Tai ehkä vain karsin kaiken edellä mainitun pois, ja otan esimerkiksi vaatteitakin mukaan. Oh gosh, pakkaamisesta tulee yhtä juhlaa. 

PS. Jos tiedätte Urban Outittersin tyylisiä kauppoja, let me know! 

CONVERSATION

0 kommenttia:

Post a Comment