How to: snack healthy?

Kiiressä syön aina (paitsi nyt whole 30 aikana) vegaanisia energia/proteiinipatukoita. KAIKKI maistamani Pulsin & Getraw:n patukat on ollu ihan törkeen hyviä, mutta lemppareiksi on muodostunu varsinkin noi ylläolevat. Löytyy ainakin Ruohonjuuresta!

Suurenpaan aamupalanälkään syön usein kananmunia. Ne on helppouden, täyttävyyden ja monipuolisuuden takia muutenkin yksi käytetyimmistäni raaka-aineista! Kuva on Korttelin Storyn sunnuntaibrunsilta, jonka serrano-omeletti oli yksi parhaista syömistäni koskaan. Suosittelen niin annosta, brunssia kuin ravintolaakin koko sydämelläni. Niin ihana!

Makeanhimoon oon löytäny pelastajakseni taatelit. Sellaisenaan tai blenderissä 
tahnaksi muutettuna & omenoiden päältä syötynä. Tai silloin kun olen ollut leipomapäällä syön taatelini oman bravuuriannokseni, taatelipalojen, muodossa. Laittoman hyviä!!

Uusin tuttavuus, mutta ihana sellainen on monessa paikassa hehkutettu kombucha. Virkistää mieltä & kehoa, maistuu simalta (<3) ja sisältää paljon suolistoystävällisiä probiootteja sekä muita happoja ja entsyymejä. Se on myös raaka ja sopii whole 30 ruokavalioon. Pullon nätti design ei myöskään hidasta ostotapahtumaa.
Pienen nälän yllättessä oon poikkeuksetta valmistanu nopean bowlin omenasta, taatelista, kookoslastuista ja cashewpähkinöistä. Päälle oon vielä kaatanut kasan kanelia ja siis ai, että kun on hyvää! Niin makeeta, raikasta, rouskuvaa ja namia jokasella lusikalla. Ehdoton lemppari!

XO, 
Veronika

CONVERSATION

0 kommenttia:

Post a Comment